Cursus: "de reis op het doek" - Mixed Media

Zin in een mooie reis te maken op een doek en onderweg verschillende materialen en leuke mensen te leren kennen? Dat kan in Atelier Daan!

Deze cursus Mixed Media is voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren werken en ontdekken van verschillende materialen in een schilderij. Het is een cursus die je creativiteit een nieuwe impuls geeft en zorgt voor plezier en ontspanning. We kijken wat bij jou past. Je doet zowel kennis op en vergroot je horizon door te experimenteren op schildergebied. We werken met acrylverf ,krijt, houtskool, lak, beits, sjablonen, inkten, acrylstiften etct. Dit verwerken we met zowel penselen als spatels. Maak bijv. gebruik van de afstotende werking van waterverf en oliehoudende verven en lakken. En je mag ook zelf verschillende materialen meenemen. Bijvoorbeeld resten verf, lak, beits, papier, draad etc. Alles kan je in het atelier laten staan dus geen gesleep met spullen.Voor wie wil is er een mogelijkheid tot het maken van een houtenlijst te afronding van je schilderij of schilderijen.

We gaan samen je eigen creativiteit ontdekken en uitdiepen. Maar we maken er vooral ook een gezellige en ontspannen les van. Gewoon beginnen alles mag...... ga over de grens van wat je al kent.

Er is de mogelijkheid als je op de ochtend een keer verhindert bent te wisselen met de avond les of anders om. Tevens is er ook de mogelijkheid om eerst 5 lessen te volgen en daarna als je wilt nog eens 5 lessen. 

Waar en wanneer: 

24 oktober 2019 ...........2x 5 donderdagochtenden van 10.00-12.30 uur ( 11 de les een eventuele inhaalles) 

24 oktober 2019 ............2x 5 donderdagavonden van 19.00-21.30 uur ( 11 de les is een eventuele inhaalles) 

Waar: Atelier Daan Elbereveldstraat 105 in Kerkrade. Er stopt een bus voor de deur en er is een grote parkeerplaats aanwezig waar u gratis kunt parkeren.

Kosten:  5 lessen 135,- euro incl.materialen, koffie of thee en wat lekkers. Exclusief doek(en) en                        houten lijst.

              10 lessen 260,- euro incl. materialen, koffie of thee en wat lekkers. Excusief doek (en) en                      houten lijst.

Geïnteresseerd in deze cursus Mixed Media ? Schrijf je hier in of bel voor informatie met 06 – 15 45 32 45